Nieuws voor rijscholen

Aanpassing rijexamens belgie

Vrachtauto van rijschool schept fietser

woensdag 26 september 2018 | Miranda Schenkhuizen

Op de grens tussen Merksem en Deurne, bij Antwerpen, is dinsdag een fietser aangereden door een vrachtwagen van een rijschool. Het slachtoffer zou zwaargewond zijn.

VekaBest verkeersleermiddelen (advertentie)

Een vrachtwagen van een Merksemse Rijschool kwam vanuit de Bischoppenhoflaan en wilde rechtsaf slaan richting Merksem. Daarbij kwam een fietser onder de vrachtwagen terecht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is voorlopig onduidelijk. Ook is het niet bekend of er een rijles gaande was ten tijden van het ongeval.

Slachtoffer bekneld

Het slachtoffer zat bekneld onder de vrachtwagen. De brandweer  heeft luchtkussens gebruikt om de vrachtwagen op te tillen en de fietser te bevrijden. De medische hulpdiensten ontfermden zich ter plaatse over het slachtoffer. Het is onbekend hoe het nu met het slachtoffer gaat.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!