Vrachtwagenchauffeur rijdt opzettelijk meisjes aan

De 45-jarige vrachtwagenchauffeur Gino T. uit het Belgische Dendermonde moet voor de rechter komen, omdat hij opzettelijk jonge meisjes en vrouwen heeft aangereden, zo meldt TTM.nl

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Drang

"Ik voelde steeds een onweerstaanbare drang om ze 'aan te tikken’”, zo verklaarde hij zelf tijdens het onderzoek. Een gerechtspsychiater moet nu zijn geestestoestand na gaan. 

Slachtoffers

Gino T. maakte al zeker vijf slachtoffers. Bij een van die ongevallen liep een 16-jarig meisje in de plaats Sint-Niklaas drie gebroken ruggenwervels op. De politie startte een onderzoek en kwam daardoor nog meer slachtoffers uit het verleden op het spoor. Twee maanden daarvoor was in Sint-Niklaas ook al een 18-jarig meisje aangereden door een vrachtwagenchauffeur. En in mei vorig jaar werd in de plaats Stekene een 36-jarige vrouw het slachtoffer van een ongeval.

De man werd in eerste instantie ontoerekeningsvatbaar verklaard maar hij heeft al een strafrechtelijk verleden met zedenfeiten en de rechter vindt verder onderzoek noodzakelijk, onder meer door een nieuwe psychiater.