Doe mee aan de "Week van de Rijschool"

week van de rijschool

Van 11 tot en met 15 mei vind de "Week van de Rijschool" plaats. Diverse partijen van binnen en buiten de rijschoolbranche zorgen voor een gevarieerd en afwisselend online programma voor rijschoolhouders en rijinstructeurs.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Tijdens deze eerste Week van de Rijschool draait alles om jouw rijschool. De partners hebben een programma samengesteld om jou te inspireren, kennis te delen en vol positiviteit de toekomst tegemoet te gaan. 

Programma

Aan bod komen onder andere zaken over marketing, over vakinhoudelijke zaken zoals Gevaarherkenning en ADAS. Ook wordt je bijgepraat hoe je straks je rijschool weer op kunt starten.

Je kunt je eigen programma samenstellen. Dat overzicht vind je op de website van Week van de Rijschool. Op de site kun je dan een keuze maken uit welke webinars je wil volgen.

De Startersdag

De Startersdag van RijschoolVandaag.nl maakt ook onderdeel uit van de Week van de Rijschool. Op woensdag 13 mei staat deze in het programma opgenomen. Deze dag staat geheel in het teken van het opstarten van een rijschool. Binnenkort kun je daarvoor aanmelden via deze site.