De VerkeersAcademie zoekt WRM-docenten

De VerkeersAcademie zet in heel Nederland de toon op het gebied van instructeursopleidingen. Ze zijn enorm trots op de hoge slagingspercentages en de hoge studenttevredenheid. Ze krijgen het steeds drukker. Daarom is De VerkeersAcademie op zoek naar freelance, parttime én fulltime WRM-docenten uit de omgeving van zes vestigingen. Een vereiste is, dat de nieuwe collega's in ieder geval (ook) op zaterdagen de theorie en/of de praktijk van de instructeursopleiding B kunnen geven.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Het is vooral de hoge kwaliteitsnorm die De VerkeersAcademie, in dit vakgebied, tot het meest toonaangevende instituut van het land heeft gemaakt. Die norm hanteren ze uiteraard ook voor alle docenten. Kennis, ervaring, een open instelling en aantoonbaar didactische en sociale vaardigheden zijn belangrijk voor deze functie. Plus een MBO-niveau of hoger, een geldige WRM-bevoegdheidspas voor minimaal B en een geldig rijbewijs.


Wat er nog meer van jou gevraagd wordt? Je hebt actuele kennis van de verkeerswetgeving en/of onderwijskunde. Je ervaring is veelzijdig: je weet wat het is om ‘voor de klas’ te staan, training, coaching en begeleiding hebben weinig geheimen voor jou. Ervaring in de rijschoolbranche is vereist.

Functie-omschrijving

Heel in het kort bestaan jouw werkzaamheden uit het zowel theoretisch- als praktijkgericht lesgeven op het gebied van rijinstructie. Dat kan soms ook op de weg zijn. Je begeleidt en coacht jouw studenten. Je werkt samen in een professioneel team, dat met enthousiasme vormgeeft aan het hoge onderwijsniveau. Een leergierige geest en een flexibele instelling, dat heb je zeker nodig om in deze functie te kunnen floreren.

Solliciteren maar

Herken jij je in het bovenstaande? Je sollicitatie kun je tot en met 16 november a.s. schriftelijk richten aan: De VerkeersAcademie T.a.v. Laura Kantelberg via laura@deverkeersacademie.nl