Weten hoe je jouw leerlingen voorbereidt op het theorie-examen? Kom naar de startersdag!

Op woensdag 19 september 2018 vindt De Startersdag weer plaats in Nieuwegein! De dag om inspiratie en kennis op te doen voor jouw (startende) rijschool.

VekaBest verkeersleermiddelen - 1

— Advertentie —

De startersdag is er voor iedereen die een eigen rijschool wil beginnen of zich oriënteert om de opleiding tot rijinstructeur te gaan volgen.

De komende weken zullen we de diverse deelnemers aan je voorstellen, een tipje van de sluier oplichten over de vele inspirerende presentaties en workshops die er zullen zijn en je vertellen wat je zoal kunt verwachten op 19 september!

Inspirerende presentatie over theorielessen

Kris Bom van VekaBest zal tijdens de Startersdag een inspirerende presentatie geven over het geven van theorielessen. Hoe bereid je jouw leerlingen nu het beste voor op het theorie-examen? Hoe richt je de lessen gemakkelijk in?  En hoe combineer je een goed verdienmodel voor je bedrijf met een efficiënte aanpak voor de leerling?

Goede voorbereiding op het examen

Bom: “Ik wil rijschoolhouders vooral meegeven hoe ze leerlingen nu het beste kunnen voorbereiden op het theorie-examen en zichzelf tegelijk een stukje kunnen ontzorgen. Voorop staat dat leerlingen goed moeten oefenen. Dat lijkt simpel maar er is een verschil tussen informatie stampen en een grondige examentraining en dat wil ik voor (nieuwe) rijschoolhouders inzichtelijk maken.”

Bom legt de nadruk op een grondige voorbereiding: “Er zijn nog steeds veel leerlingen die de eerste keer zakken voor het theorie-examen en zo vertraging oplopen. En dat is zonde. Zeker aangezien alle leermiddelen die er nodig zijn voor een goede voorbereiding beschikbaar zijn.”
 

VekaBest

VekaBest biedt een breed assortiment aan producten en diensten aan om het rijschoolhouders gemakkelijk te maken goede theorielessen te geven. Zo kun je met behulp van VekaBest eenvoudig je eigen klassikale theorielessen opzetten, beschik je in een handomdraai over alle benodigde materialen en creëer je eenvoudig je eigen (gratis) gepersonaliseerde theoriewebshop. Daarnaast beschikt VekaBest over vier vertegenwoordigers in het land, dus is er altijd één in de buurt.

Meld je aan!

De deelname (inclusief lunch) is gratis en aanmelden kan via info@rijschoolvandaag.nl. Ongeveer 3 weken voor de dag zelf ontvangt iedereen een persoonlijke uitnodiging.