4e editie Startersdag voor rijscholen op 21 maart

Op woensdag 21 maart vindt in Nieuwegein de vierde editie plaats van De Startersdag speciaal voor iedereen die een eigen rijschool wil beginnen.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Sinds september 2016 organiseert RijschoolVandaag.nl een speciale startersdag voor starters in de rijschoolbranche. Deelnemers zijn mensen die een eigen rijschool willen beginnen of die zich orienteren om de opleiding tot rijinstructeur - rijschoolondernemer te volgen.

Gedurende een interactief programma worden diverse presentaties gegeven en workshops georganiseerd. Ook zijn er gedurende de dag netwerksessies, waar je als deelnemer je vragen kunt stellen aan een deskundige op het gebied van bijvoorbeeld leasing, boekhouding of het aanvragen van rijexamens.

Nuttig en leerzaam

De Startersdag is niet alleen nuttig voor beginnende rijschoolhouders, maar ook voor gevorderde. Je kunt jouw bedrijf immers altijd verbeteren, en je moet zorgen dat je de concurrentie een stap voor bent. Dit kan door naar de Startersdag te komen. Er wordt je onder andere geleerd hoe je het beste je auto’s kunt leasen, waar je kortingen kunt krijgen, en hoe je je verzekeringen op orde moet brengen (en houden). Ook voor gevorderde rijschoolhouders is de Startersdag echter een plek om veel te leren: bijvoorbeeld over hoe je je bedrijf moet presenteren op sociale media als Facebook, Instagram, en Twitter, maar ook op het World Wide Web.

Tussen 10.30 uur en 16:00 uur zullen alle toonaangevende leveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche je uitgebreid informeren over alles wat er komt kijken bij het starten van een eigen rijschool. We vertellen je nu nog niet teveel over het programma, maar een aantal onderwerpen die in ieder geval behandeld gaan worden zijn:

  • Online marketing;
  • Veilige inrichting van je lesauto;
  • Rijschoolsoftware;
  • Bruikbare belastingweetjes;
  • Kopen of leasen van een lesauto;
  • Uitleg over het reserveringssysteem van CBR;
  • En nog veel meer.

De dag wordt volledig verzorgd voor alle deelnemers. Tussen de middag wordt een lunch geserveerd.

Aanmelden

Ga jij voor een vlotte start van je eigen rijschool? Aanmelden kan via info@rijschoolvandaag.nl. Geef even je gegevens door en je ontvangt van ons een bevestiging.

Let op: er is slechts plaats voor 60 deelnemers. Vol = vol. Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.