8 februari bijeenkomst LBKR voor rijinstructeurs en rijschoolhouders

Op 8 februari organiseert de LBKR een bijeenkomst voor rijinstructeurs en rijschoolhouders in Driebruggen. Tijdens het event willen bestuursleden van de LBKR graag in gesprek met de aanwezigen over de uitvoering van de nieuwe WRM, zullen er interessante sprekers aanwezig zijn, waaronder Emile Roemer, en is er een beurs waarin geïnteresseerden in contact kunnen komen met de samenwerkingspartners van LBKR.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

LBKR: ”In 2018 hebben wij door de inbreng van de Tweede Kamer in het WRM-Debat, heel wat bereikt. Veel zaken die in ons manifest en vervolgdocument staan, hebben wij terug zien komen in het debat. Het aangenomen amendement “educatieve sanctie i.p.v. verliezen instructiebevoegdheid” Was er niet gekomen zonder onze inzet richting de verschillende Tweede Kamerleden en hun beleidsmedewerkers. Graag gaan de bestuursleden van LBKR met u in gesprek over de gewenste invulling van de educatieve sanctie. Maar ook over de moties die zijn aangenomen en dus verdere uitwerking vereisen door het Ministerie in samenspraak met de branche, gaan wij graag het gesprek met u aan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de motie over een praktischer invulling van de praktijkbegeleiding, het rijscholenregister en hoe de theoretische bijscholing verbeterd kan worden.”

Veel informatie

Naast goede gesprekken en interessante sprekers is er ook een beurs met veel informatie voor rijinstructeurs en rijschoolhouders. Zo is er in de stand van  CNV-Vakmensen informatie verkrijgbaar over arbeidsvoorwaarden en een gangbaar salaris voor rijinstructeurs.  En in de stand van Accountor komt men alles te weten over de diensten op het gebied van boekhouding, debiteurenbeheer, incasso diensten, salarisadministratie, human resources en financieel advies. Daarnaast zijn er stands met informatie over lesautoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en het onlangs opgerichte broodfonds ‘de Noodstop' Er zullen meer exposanten zijn, zoals VEKA Best en Het Rijleskeurmerk.

 

De bijeenkomst vindt plaats in Dorpshuis Custwijc, Laageind 1 in Driebruggen op 8 februari. 2019 Start om 14.30 en eindigt om 17.30. Iedereen is welkom en er wordt geen entree gevraagd