Nieuws voor rijscholen

rijinstructeur worden

90-jarige gewond na botsing met lesauto

maandag 19 november 2018 | Miranda Schenkhuizen

Een 90-jarige fietser uit Heerhugowaard is afgelopen vrijdag zwaar gewond geraakt toen hij in botsing kwam met een lesauto. Een 19-jarige leerling zat op dat moment achter het stuur.

De VerkeersAcademie (advertentie)

Zowel de lesauto als de fietser reden over de Vondellaan richting de Middenweg. Ter hoogte van de Basiusstraat reden beiden naast elkaar. Hier zou fietser naar links hebben gestuurd, waar op dat moment de lesauto reed. Hij heeft het voertuig geschampt en is ten val gekomen.

Reanimatie

Hij kwam met zijn hoofd op het asfalt terecht en verloor het bewustzijn. Hierop is een succesvolle reanimatie gestart door omstanders. Het slachtoffer is vervolgens  naar het  ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Onderzoek

In de auto zaten een 19-jarige man uit Ursem en zijn 56-jarige rijinstructeur uit Heerhugowaard. De verkeersongevallen- analyse-dienst van de politie (voa) kwam ter plekke voor uitgebreid onderzoek.

 

Meer via

Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!