ADO Den Haag-supporters steken Haagse rijschoolhouder hart onder de riem

Spandoek flyover den haag

Een mooie actie van ADO-Den Haag supporters. Om de Haagse rijschoolhouder Theo Vuyk (en alle rijschoolhouders) een hart onder de riem te steken in deze lastige tijd, hebben ze een spandoek bij de rijschool gehangen.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

'Powâh toe de rèschaulhâhwâh - Stay strong, you never walk alone' valt er te lezen op het meterslange doek over de gevel van Rijschool Fly-Over in Den Haag.

Hartverwarmend

Theo Vuyk, eigenaar van rijschool Fly Over, is zeer te spreken over het spandoek. Net als vele andere rijschoolhouders werd zijn zaak getroffen door de crisis. “Ik begrijp de maatregelen en de gezondheid van onze leerlingen en instructeurs gaat altijd voor. Maar het betekende wel dat onze zaak een paar weken volledig stil kwam te liggen, en dat is niet gemakkelijk. Dit vrolijke, hartverwarmende spandoek doet dan enorm goed."

spandoek
Initiatiefnemer

Wie in Den Haag woont kan de spandoeken met Haagse Harry en een mooie boodschap, op meerdere plekken gezien hebben.  Patrick Goos is initiatiefnemer van dit project waarmee hij mensen een hart onder de riem wil steken. Van verzorgingshuizen tot de horeca en zelfs ‘de dames van plezier’ ontvingen een kleurrijke steunbetuiging. “Voor de mensen die binnen zitten en de bedrijven die stilliggen”, zo omschrijft Patrick het zelf. En daar horen de rijschoolhouders ook bij.

Goos geeft in het onderstaande interview met de rijschool aan dat er al meer dan veertig spandoeken zijn geplaatst! Foto's en video: Rijschool Fly-Over