Zo richt je je lesauto goed en veilig in

Op woensdag 19 september 2018 vindt De Startersdag weer plaats in Nieuwegein! De dag om inspiratie en kennis op te doen voor jouw (startende) rijschool. De Startersdag is er voor iedereen die een eigen rijschool wil beginnen of zich oriënteert om de opleiding tot rijinstructeur te gaan volgen.

Peter Claassen Dubbele Bedieningen

— Advertentie —

De komende weken zullen we de diverse deelnemers aan je voorstellen, een tipje van de sluier oplichten over de vele inspirerende presentaties en workshops die er zullen zijn en je vertellen wat je zoal kunt verwachten op 19 september!

Dubbele bediening en veiligheid

Tim de Wijs van Peter Claassen BV zal tijdens de Startersdag een presentatie houden over dubbele bediening en veiligheid. De Wijs: “Het is van groot belang om voor de juiste dubbele bediening te kiezen. Het is in Nederland wel verplicht om als rijschool auto’s met dubbele bediening te hebben maar veiligheidseisen zijn er niet en daarom is het erg belangrijk hier, zeker als startende rijschoolhouder, op te letten.”

TÜV gecertificeerd

Bij Peter Claassen  is de bediening als enige TÜV gecertificeerd. De Wijs: “Dit wil zeggen dat bij ons de veiligheid voor 99,9% gegarandeerd is. Als een instructeur ingrijpt tijdens een rijles, dan functioneert de bediening altijd. En dat is natuurlijk een absolute must. Veiligheid staat voorop. Het is niet voor niets dat wij 80% van de markt bedienen. Wij gaan voor kwaliteit, zodat rijinstructeurs met een veilig gevoel de auto instappen.”

De nieuwste ins and outs

Tijdens de presentatie zal De Wijs verder ingaan op de functionaliteit van dubbele bediening en de nieuwste ins and outs vertellen. De Wijs:” Ik geef de deelnemers een kijkje achter de schermen. Hoe steekt alles in elkaar en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen.”   

Kom ook naar de Startersdag!

De deelname (inclusief lunch) is gratis en aanmelden kan via info@rijschoolvandaag.nl. Ongeveer 3 weken voor de dag zelf ontvangt iedereen een persoonlijke uitnodiging.