Are you ready? We are!

VTO Basiskwalificatie voortaan ook in het Engels + 8 andere vreemde talen. VekaBest/VTO breidt haar succesvolle Nederlandse assortiment van beroepsopleidingen verder uit; vanaf nu zijn de bekende VTO-kwaliteitsproducten voor vrachtauto en bus ook in het Engels + 8 andere vreemde talen verkrijgbaar.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Ad Philipsen van VekaBest daarover: “de behoefte aan leermiddelen in vreemde talen wordt steeds groter. Met deze nieuwe producten bieden we onze klanten, die ook steeds meer internationale cursisten in hun cursuslokaal ontvangen, nieuwe mogelijkheden voor nieuwe doelgroepen.”

Ad Philipsen
Internationale basiskwalificatie

De internationale basiskwalificatie productenreeks bestaat uit Engelstalige e-books en online examentrainingen voor de vakken RV1, V2V3C en V2V3D in maar liefst 9 vreemde talen. Doordat de producten 1 op 1 de Nederlandse versies volgen, kunnen buitenlandse cursisten (mits ze de Nederlandse taal enigszins meester zijn) hun klassikale opleiding samen volgen met Nederlandse cursisten. Met de internationale onlineproducten kunnen ze thuis hun kennis uitbouwen en oefenen in hun eigen moedertaal of een andere vreemde taal die ze beheersen. Zo realiseren ze resultaten die tot nu toe onmogelijk werden geacht. Volledige zelfstudie is natuurlijk ook een optie.

covers

Met deze nieuwe productenreeks maakt VekaBest haar reputatie waar en blijven we koploper in kwaliteit en innovatie. Dat is de kracht van 50 jaar vakkennis en een jong team dat volle kracht vooruit wil.

Meer informatie, bel VekaBest of onze rayonvertegenwoordiger.