Kom naar De Startersdag voor Rijscholen op 20 maart

Op woensdag 20 maart organiseert RijschoolVandaag voor de zesde keer De Startersdag voor rijscholen. Ook deze zesde editie zal gehouden worden bij De VerkeersAcademie in Nieuwegein. Vanaf vandaag kun je je aanmelden.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Sinds 2016 organiseren wij twee keer per jaar De Startersdag voor rijscholen. Deze startersdag is speciaal voor mensen die een eigen rijschool willen beginnen. Veel experts en mensen uit de branche geven dan informatie over wat er allemaal komt kijken bij het opstarten van een eigen rijschool.

Programma startersdag voor rijscholen

De workshops gaan onder meer over de volgende onderwerpen:
– welke lesauto kies ik?
– moet ik een lesauto leasen of kopen?
– hoe richt ik mijn lesauto goed in?
– hoe hou ik mijn planning bij?
– welke verzekeringen voor rijscholen zijn er?
– hoe bereidt een leerling zich voor op het CBR theorie-examen?
– hoe schrijf ik me in bij het CBR?
- hoe vraag ik rijexamens aan?
– hoe kom ik aan voldoende leerlingen?

Bouw je netwerk op

Tussen de presentaties door zijn er netwerksessies. Tijdens deze netwerksessies kun je extra informatie krijgen over onderwerpen die voorjou interessant zijn. Ook ben je in de gelegenheid om te praten met mensen die ervaring hebben in de rijschoolbranche en met andere startende ondernemers. Dat is een leerzame ervaring.

Aanmelden doe je zo

Het bomvolle programma start om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De dag is volledig verzorgd voor alle deelnemers. Tussen de middag wordt een lunch geserveerd. Deelname is gratis. Aanmelden vooraf is wel verplicht. Stuur je persoonsgegevens naar info@rijschoolvandaag.nl. Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging.

Wil jij de beste start van je eigen rijschool? Of ben je net gestart en kan jouw rijschool nog een duwtje in de juiste richting gebruiken? Meld je dan vandaag nog aan. Er is slechts plaats voor 50 deelnemers. Mail dus direct naar info@rijschoolvandaag.nl o.v.v. Aanmelden Startersdag