Nieuws voor rijscholen

rijinstructeur worden

Bestuurder vlucht na botsing op geparkeerde lesauto

woensdag 13 juni 2018 | Miranda Schenkhuizen

Een automobilist is in de nacht van maandag op dinsdag gevlucht nadat hij tegen een geparkeerde lesauto botste in Velsen-Noord. De schade na het ongeval is groot.

Lesautolease.nl (advertentie)

Het ongeval gebeurde aan het Stratingplantsoen in Velsen-Noord. Na het raken van de lesauto ging de automobilist ervandoor. Volgens het Haarlems Dagblad heeft de politie met meerdere eenheden gezocht naar de bestuurder, maar deze niet meer aangetroffen.

 

Zwaar beschadigd

Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd. Door de klap stonden beiden schuin op de stoep en is een lantaarnpaal omver gereden. Een berger heeft beide auto’s weggesleept. De schade aan de auto van rijschool Helling uit Velsen-Noord is groot. De lesauto is total-loss.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!