Bijscholingsreis naar Zweden

Dutch Automotive Events en De VerkeersAcademie organiseren een reis naar Zweden, waarin WRM-bijscholing en avontuur centraal staan.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Het vijf dagen durende programma in Arvidsjaur (Lapland) ademt werkelijk in álles avontuur. Dat begint al met het vertrek in een privévliegtuig vanaf een speciale terminal op Schiphol waar alleen privévliegtuigen mogen starten. Maar dat is pas het begin. Want je gaat onder begeleiding van een deskundige instructeur het ijscircuit op om zelf de veiligheidssystemen van Volvo eens goed te testen. Je leert de rijvaardigheidstechnieken zodat je de auto ook onder extreme weersomstandigheden perfect onder controle houdt. Voor een dag wordt de auto ingewisseld voor een sneeuwscooter, tijdens een sneeuwscootertocht door de Zweedse bossen. Geniet van de prachtige natuur of zoek je grenzen op en draai de gashendel nog nét even een stukje verder open. Een midweek waar de belevenissen worden gecombineerd met de Zweedse schoonheid en gelegenheid tot netwerken met andere rijschoolondernemers.

Twee dagen theoriebijscholing

Ook worden er twee bijscholingscursussen voor de WRM verzorgd. Allereerst de bijscholing “ADAS” en ook “Voertuigbeheersing in de praktijk”. Het IBKI ziet toe of alle voorschriften worden gevolgd. De bijscholingen, in combinatie met het testen van de veiligheidssystemen op het ijscircuit, zorgen voor een unieke ervaring. Dit is echt “once in a lifetime”.

Aanmelden

Aangezien er slechts plek is voor maximaal 18 deelnemers per week, is het belangrijk dat je je op tijd aanmeldt. De groep vertrekt op 29 januari, 5 februari of op 12 februari. Aanmeldingen kunnen verstuurd worden naar info@deverkeersacademie.nl. Noem daarin ook jouw gewenste vertrekdatum.

Snelle beslissers profiteren tot 1 november van 150 euro korting op deze unieke kans.

In het kort
  • Retourvlucht in privé vliegtuig vanaf Amsterdam, maandag heen en vrijdag terug
  • Vertrekdata zijn 29 januari, 5 februari en 12 februari.
  • Vier overnachtingen in het Clarion Hotel Arvidsjaur*
  • Inclusief ontbijt, lunch en diner
  • Ice Drive programma (rijden op ijs) en een sneeuwscootertocht
  • Twee theoriebijscholingen in het kader van de WRM
  • En dat voor € 2.699,=. Dit is fiscaal aftrekbaar. Bij aanmelding voor 1 november wordt 150 euro korting verstrekt

* Het verblijf is op basis van tweepersoonskamers. Op aanvraag en tegen een meerprijs is het mogelijk om een eenpersoonskamer reserveren.