Laat je site gratis checken door een SEO-specialist

Online Marketing voor rijscholen wordt steeds belangrijker. Ondanks dat bijna alle rijscholen niet echt meer verlegen zitten om leerlingen, is er een belangrijke groep rijscholen dat het lastig vindt om nieuwe leerlingen aan te trekken. Voor die rijscholen is er nu een oplossing.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Er is namelijk een training “Online Marketing voor Rijscholen”. Eerder al berichtten we dat De VerkeersAcademie deze training gaat aanbieden. Na een vlucht in het aantal aanmeldingen is voor 12 december een nieuwe training ingepland. “En dat is echt de laatste.” Aan het woord is Gijs Kantelberg van De VerkeersAcademie.

Nog 14 plekken vrij

Hij vervolgt: “De trainingen van 1 en 23 november waren binnen één week helemaal volgeboekt. Zonder overdrijven. Omdat een echte professional op het gebied van online marketing de training gaat geven. En die is heel erg druk en daarom niet in staat om veel trainingen te geven.” Daarom kan er na 12 december niet nóg een training aangeboden worden. Desgevraagd laat Kantelberg weten dat er nog 14 plekken beschikbaar zijn.

Gratis check

Deelnemers aan de training “Online Marketing voor Rijscholen” maken kans op een gratis check van hun eigen website. “De website van de gelukkige wordt door een SEO-professional grondig gecontroleerd. En de gelukkige ontvangt daarvan een rapport, zodat hij of zij direct aan de slag kan om die eigen site verder te verbeteren. Zo’n check heeft een waarde van maar liefst 199 euro excl BTW.” Kantelberg is enthousiast: “Zo’n rapportage levert ontzettend waardevolle informatie op. En de gelukkige kan daar zelf mee aan de slag. Maar ook die professional kan hem daarbij helpen.”

Ook de deelnemers van de trainingen van 1 en 23 november maken kans op de gratis check. De VerkeersAcademie mag er echter maar ééntje weggeven. “We gaan hem echt niet zelf houden.”

In het kort
  • Wanneer: dinsdag 12 december
  • Tijden: 9.00 – 16.00 uur
  • Locatie: De VerkeersAcademie in Nieuwegein
  • Investering: slechts 99 euro
  • Aanmelden: Klik hier of bel naar 030-6042514
  • Meer info: Ga naar de website van De VerkeersAcademie