Nieuws voor rijscholen

rijinstructeur worden

Botsing lesauto met personenauto in Harderwijk

dinsdag 20 november 2018 | Miranda Schenkhuizen

In Harderwijk zijn vanmorgen een lesauto en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. De personenauto raakte hierbij zwaar beschadigd. Geen van de inzittenden raakte gewond.

Lesautolease.nl (advertentie)

Het ongeval gebeurde rond 10.15 uur op de kruising Leuvenumseweg-N302. De lesauto van Van Buuren opleidingen uit Ermelo reed bij een groen verkeerslicht achter een vrachtwagen aan . Vervolgens werd de leswagen aangereden door een personenauto die vermoedelijk door oranje of rood licht gereden is.

Geen gewonden

Een ambulance kwam ter plaatse na het ongeluk en alle inzittenden werden onderzocht op letsel. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Wel had de bestuurder van het lesvoertuig rugklachten, waarna hem werd geadviseerd  langs het ziekenhuis te gaan bij aanhoudende klachten. De weg was tijdens de berging van de voertuigen tijdelijk deels afgesloten.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!