Dation houdt troonrede: 'Leden van de rijschoolbranche..'

dation

Dation Rijschoolsoftware heeft gisteren zijn jaarlijkse troonrede gehouden, op Prinsjesdag. "Het is raadzaam om de komende tijd goed na te denken over de kansen in de toekomst", aldus Wouter Eijkelenkamp van Dation.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Eijkelenkamp begint zijn troonrede met alle 'verbeteringen'. "Sinds de invoering van het rijbewijs en het praktijkexamen is er een hoop veranderd in de rijschoolbranche." Met moderne lesvoertuigen, virtual reality, ADAS, simulatoren en elektrische voertuigen liggen er Eijkelenkamp nog een hele hoop kansen die gepakt kunnen worden. 

Toekomst

Ook stipt hij de coronaperiode (met de Week van de Rijschool) aan, waarin tijd genoeg was om na te denken over de toekomst. "De agenda's draaien inmiddels weer op volle toeren. Her en der zien we zelfs wachtlijsten." Eijkelenkamp werpt de vraag op hoe deze groei vast is te houden. 

Hij noemt verschillende toepassingen van Dation als een middel om met de drukte om te gaan. "Investeren in kennis, dat is het advies voor de toekomst." Bekijk hieronder de goed in elkaar gezette troonrede van Dation.

Video