Dation heeft app gelanceerd voor instructeurs onderweg

dation app onderweg

Begin november lanceerde softwareleverancier Dation hun nieuwe app Dation Onderweg. Het bedrijf ontwikkelde de app met behulp van ruim vijftig rijscholen. De app geeft je informatie die onderweg relevant is.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

In de Dation Onderweg app staat informatie ziet die relevant is in de lesauto. Zo zie je als instructeur je agenda, de belangrijkste gegevens van de leerlingen en kun je snel informatie over lestegoeden, voortgang en planning vinden. Ook kun je vanuit de app een e-mail sturen, SMS'en, bellen of een Whatsapp-bericht sturen naar de leerling. 

dation app
Makkelijker en leuker

"We hebben Dation Onderweg gebouwd met als doel om het leven van de instructeur leuker, gemakkelijker en plezieriger te maken! Instructeurs kunnen al werken in Dation Dashboard en via Dation Mobile, maar hierin zijn de mogelijkheden te uitgebreid of juist te beperkt, waardoor je als instructeur niet over de beste tools voor jouw lesdag beschikt", zegt directeur Wouter Eijkelenkamp.

De app is het resultaat van de brainstormsessies met verschillende rijscholen en instructeurs. Samen kwamen ze tot wenselijke functies in de instructeur app. Deze eerste versie wordt aangepast met eventuele volgende functies. Via de feedback module kunnen gebruikers direct feedback delen met de developers.