Nieuws voor rijscholen

de nieuwe rijprocedure

De nieuwe Rijprocedure nu te bestellen

vrijdag 08 februari 2019 | Miranda Schenkhuizen

Het rijexamen verandert vanaf 25 maart. Er is een nieuwe Rijprocedure B. En deze is vanaf nu te bestellen. Dus als jij als rijinstructeur jouw leerlingen optimaal wilt voorbereiden op het nieuwe rijexamen, bestel dan vandaag de nieuwe Rijprocedure B, versie 2019 voor slechts 10 euro, excl. verzendkosten.

De VerkeersAcademie (advertentie)

Nadrukkelijk wordt erop gewezen dat deze Rijprocedure geen handelingsanalyses bevat en ook geen lesplan is. De instructeur dient de inhoud van de Rijprocedure te beschouwen als het leerdoel voor zijn leerlingen. Door de gedetailleerde beschrijving van het gewenste rijgedrag weet hij wat van zijn leerling tijdens het examen wordt verwacht. En daarom onmisbaar in elke lesauto.

Een gratis Rijprocedure voor jou?

Het gaat dus om de uitgave 2019. Dankzij handige tabbladen blader je makkelijk door de 138 pagina's.
De Rijprocedure B is gebonden in een ringband.

Wil je precies weten welke wijzigingen er zijn, volg dan de bijscholing Rijprocedure. Deze kun je volgen op 1 maart in Nieuwegein, 28 maart in Amsterdam of op 30 april in Best. Bij deelname een aan deze bijscholingen ontvang je een nieuwe Rijprocedure. Helemaal gratis.

Aanmelden voor bijscholing Rijprocedure B

Direct bestellen

Klik op de link om direct de nieuwe Rijprocedure te kunnen bestellen.

Bestel nu de nieuwe Rijprocedure B

Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Gerelateerde berichten

Onderwerpen

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!