De Startersdag van 20 maart volledig uitverkocht

De tweede editie van De Startersdag is inmiddels volledig uitverkocht. Maar liefst tachtig aankomende rijschoolondernemers laten zich die dag volledig informeren over de diverse facetten die komen kijken bij het starten van een rijschool.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

De Startersdag is een initiatief van RijschoolVandaag.nl en wordt gehouden op het hoofdkantoor van De VerkeersAcademie in Nieuwegein. Aanleiding voor het organiseren van De Startersdag voor rijscholen is de berichtgeving dat veel nieuwe rijscholen op de fles gaan. Vaak komt dat door een gebrek aan informatie. 

Workshops en presentaties

Tijdens De Startersdag worden nieuwkomers geïnformeerd over de meest uiteenlopende zaken. Diverse workshops en presentaties door experts van binnen en buiten de branche helpen daarbij. Daarnaast is er voor de deelnemers volop mogelijkheid om te netwerken met nieuwe collega’s, leveranciers en experts.

Programma

Het programma start om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Na een kort ontvangst en welkomstwoord openen we De Startersdag met een kick-off van Frank Hoornenborg, voorzitter van Bovag Rijscholen. Hij gaat het hebben over de kwaliteitsverbetering binnen de rijschoolbranche.

Daarna nemen we je mee in de wereld van online marketing, krijg je les in lesprijscalculatie en geven we je tips waardoor je leerlingen nog beter kunt helpen bij hun theorie. Ook verklappen we hoe je aan een hoger slagingspercentage kunt komen dan je concullega’s. Daarnaast vertellen we je meer over het aanvragen van examens bij het CBR en wat je het best kunt doen bij letselschade of arbeidsongeschiktheid.

Verder leggen we de verschillende voor- en nadelen uit van het kopen of leasen van een lesauto, in de hoop dat jij straks een goed doordachte keuze kunt maken. Daarbij wordt ook de inrichting van je lesauto uitgebreid besproken.

Uiteraard komt ook de planning en de organisatie van je rijschool aan bod en delen we handige belastingweetjes. Aan het eind van de dag weet je alles over de verschillende fiscale voordelen én valkuilen bij het voeren van je eigen rijschooladministratie.

Diverse aanwezige leveranciers bieden op die dag aantrekkelijke actiepakketten aan, waarmee je extra voordeel kunt behalen bij het starten van je rijschool.

De Startersdag is volledig verzorgd voor alle deelnemers. Tussen de middag wordt aan iedereen een lunch geserveerd.

Aanmelden

Mocht je voor deze Startersdag te laat zijn met aanmelden, wees dan niet getreurd. Maandag 4 september staat alweer de derde editie gepland van De Startersdag. Je kunt jezelf nu al aanmelden via info@rijschoolvandaag.nl. Vermeld daarbij duidelijk dat het gaat om De Starterdag van 4 september.