De Startersdag voor Rijscholen op 2 oktober is uitverkocht

De zevende editie van De Startersdag is inmiddels volledig uitverkocht. Achtenzeventig aankomende rijschoolondernemers laten zich die dag volledig informeren over de diverse facetten die komen kijken bij het starten van een rijschool.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Tijdens De Startersdag worden nieuwkomers geïnformeerd over de meest uiteenlopende zaken. Diverse workshops en presentaties door experts van binnen en buiten de branche helpen daarbij. Daarnaast is er voor de deelnemers volop mogelijkheid om te netwerken met nieuwe collega’s, leveranciers en experts.

Programma

Het programma start om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Na een kort ontvangst en welkomstwoord openen we De Startersdag met een kick-off van Gijs Kantelberg, directeur van De VerkeersAcademie.

Daarna nemen we je mee in de wereld van online marketing, krijg je les in lesprijscalculatie en geven we je tips waardoor je leerlingen nog beter kunt helpen bij hun theorie. Ook verklappen we hoe je aan een hoger slagingspercentage kunt komen dan je concullega’s. Daarnaast vertellen we je meer over het aanvragen van examens bij het CBR en wat je het best kunt doen bij letselschade of arbeidsongeschiktheid.

Verder leggen we de verschillende voor- en nadelen uit van het kopen of leasen van een lesauto, in de hoop dat jij straks een goed doordachte keuze kunt maken. Daarbij wordt ook de inrichting van je lesauto uitgebreid besproken.

Actiepakketten

Uiteraard komt ook de planning en de organisatie van je rijschool aan bod en delen we handige belastingweetjes. Aan het eind van de dag weet je alles over de verschillende fiscale voordelen én valkuilen bij het voeren van je eigen rijschooladministratie.

Diverse aanwezige leveranciers bieden op die dag aantrekkelijke actiepakketten aan, waarmee je extra voordeel kunt behalen bij het starten van je rijschool.

De Startersdag is volledig verzorgd voor alle deelnemers. Tussen de middag wordt aan iedereen een lunch geserveerd.

Nieuwe partner

Deze Startersdag zal er sowieso anders uitzien dan de vorige edities. Niet eerder deed VERJO mee en dit jaar zullen zij hun kennis delen tijdens een workshop en diverse netwerksessies.

Het programma wordt nu met zorg samengesteld en zal twee weken voor De Startersdag bekendgemaakt worden aan alle deelnemers.