Nieuws voor rijscholen

Drive banner

DRIVE! bijscholingscursus start naar verwachting begin april

donderdag 01 februari 2018 | Miranda Schenkhuizen

Het product DRIVE!, de nieuwe praktijkrijopleidingsmethode van VekaBest, is klaar voor gebruik. Nu de bijbehorende bijscholingscursus voor instructeurs nog. En deze laat niet lang meer op zich wachten! Het cursusprogramma is bijna klaar om ingediend te worden bij IBKI en De VerkeersAcademie zet erop in de eerste DRIVE! bijscholingscursussen begin april van start te laten gaan.

Peter Claassen Dubbele Bedieningen (advertentie)

VekaBest trok in de tweede helft van 2017 samen met partner Cito en De VerkeersAcademie heel het land door om rijscholen te informeren over het product DRIVE!, de werking ervan en het (onderwijskundige) idee erachter.

Bijscholing nodig

Een belangrijke opmerking die Cito tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten maakte, is dat het afgeraden wordt om als instructeur met DRIVE! aan de slag te gaan zonder de bijscholingscursus gevolgd te hebben. Die cursus is nodig om het systeem goed te kunnen doorgronden en om optimaal van alle voordelen te kunnen profiteren.

Aan de slag

Nu de eerste cursusdatum in het zicht komt, is het dus bijna zover dat elke rijschool ‘officieel’ met DRIVE! aan de slag kan.

 

Alvast uitproberen?

Het is mogelijk om tot die tijd zelf alvast kennis te maken met DRIVE!. Als u een mail stuurt naar kris.bom@vekabest.nl, dan krijgt u een toegangscode en een beknopte handleiding waarin uitgelegd wordt hoe u met DRIVE! kunt werken.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Gerelateerde berichten

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!