Eigen rijschool starten? Kom naar de startersdag 2016

Wil jij een eigen rijschool starten of ben je startende ondernemer in de rijschoolbranche? Kom op 19 september 2016 naar de startersdag voor rijschoolhouders in Nieuwegein.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Op 19 september 2016 staat De VerkeersAcademie Nieuwegein in het teken van startende rijschoolhouders. Tussen 10:30 uur en 15:30 uur zijn diverse branchedeskundigen en toonaangevende leveranciers uit de rijschoolbranche aanwezig om jou alle informatie te geven over het starten van je eigen rijschool.

Een succesvolle start

Dit unieke evenement staat in het teken van succesvol ondernemen. Wat kan je verwachten als startende ondernemer binnen de rijschoolbranche en hoe kan je jouw rijschool succesvol maken? Dit en nog veel meer wordt op 19 september 2016 uitgebreid besproken. Workshops van branchedeskundigen mogen hierbij niet ontbreken en je krijgt de mogelijkheid om exclusieve kennis en nieuwe inzichten op te doen.

Volop netwerken

De Startersdag vindt plaats bij De VerkeersAcademie, te Nieuwegein en deelname is helemaal gratis. Tussen de middag bieden we je een lekkere lunch aan en is er volop gelegenheid om te netwerken met andere deelnemers die een eigen rijschool willen starten. Kortom, de Startersdag is de beste start van je eigen rijschool. 

Aanmelden voor de Startersdag?

Wil jij bij de Startersdag 2016 aanwezig zijn? Stuur ons een e-mail naar info@rijschoolvandaag.nl en vul jouw gegevens in. Wees er snel bij want er is slechts plek voor 50 deelnemers.