Financieel voordeel uit jouw bedrijf ondanks versoberende maatregelen

Op woensdag 19 september 2018 vindt De Startersdag weer plaats in Nieuwegein! De dag om inspiratie en kennis op te doen voor jouw (startende) rijschool. De Startersdag is er voor iedereen die een eigen rijschool wil beginnen of zich oriënteert om de opleiding tot rijinstructeur te gaan volgen.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

De komende weken zullen we de diverse deelnemers aan je voorstellen, een tipje van de sluier oplichten over de vele inspirerende presentaties en workshops die er zullen zijn en je vertellen wat je zoal kunt verwachten op 19 september!

Administratie en advies voor rijscholen

Ook TAFKA Administratie & Advies voor rijscholen zal aanwezig zijn op de Startersdag met een stand. Tevens zal Henk Kwant namens TAFKA een verhelderende presentatie houden over de laatste ins en outs op het gebied van financieel advies en belastingmaatregelen.

Voordeel tijdens versoberende maatregelen

Kwant:”Tijdens de presentatie zal ik een deel van het belastingplan toelichten dat op Prinsjesdag onthuld gaat worden. De laatste updates betreffende BPM en BTW-veranderingen zal ik toelichten. Zeer relevante informatie voor starters want ondanks de veelal versoberende maatregelen, zal ik laten zien hoe rijschoolhouders er toch een stukje voordeel uit kunnen halen.”

Rijscholen ontzorgen

TAFKA Administratie & Advies voor rijscholen is het enige landelijke administratie en advieskantoor speciaal voor rijscholen. Kwant:”Wij willen rijscholen graag een stukje ontzorgen. Wij bieden een totaalconcept voor rijscholen; van salarisadministratie tot online boekhouden en van belastingadvies tot specifieke diensten. Wij hebben het allemaal in huis en doordat we het grootste deel automatiseren, levert dit veel gemak voor (startende) rijschoolhouders.

Behoeden voor valkuilen

Met de presentatie wil Kwant starters ook behoeden voor diverse valkuilen. Kwant:“Het is belangrijk om bij het starten als zelfstandige alles meteen goed te regelen en te organiseren. Door meteen de administratie goed in te richten, voorkom je beginnersfouten en trap je niet in bekende valkuilen. Ik vind het dan ook belangrijk de juiste adviezen en inzichten mee te geven aan de deelnemers.

Kortingsactie

Tijdens de Startersdag ontvangen nieuwe klanten van TAFKA Administratie & Advies voor rijscholen 15% korting op de dienstverlening voor het eerste jaar.

Kom ook naar de Startersdag!

De deelname (inclusief lunch) is gratis en aanmelden kan via info@rijschoolvandaag.nl. Ongeveer 3 weken voor de dag zelf ontvang je dan een persoonlijke uitnodiging.