Nijmeegse leerling mishandeld na rijles

Een 20-jarige vrouw uit Nijmegen is vrijdagmiddag mishandeld na afloop van haar rijles. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. Dat schrijft omroep Gelderland vandaag.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

De jonge vrouw was rond 14.40 uur net klaar met haar rijles. Ze parkeerde de lesauto aan de Berg en Dalseweg in Nijmegen, om een nieuwe leerling in te laten stappen en zelf achterin plaats te nemen. Tijdens het parkeren zagen het slachtoffer en de instructeur een man en vrouw ruziën op straat.

 

Plotseling in de lesauto

Op het moment dat het slachtoffer de auto stilzette was de nieuwe leerling nog niet gearriveerd. De 20-jarige Nijmeegse wilde net alvast achterin gaan zitten toen plots de vrouw, die daarvoor nog ruzie stond te maken, achter in de lesauto stapte. De vrouw klom over de achterbank naar de andere kant. Daarbij vielen de tassen van de rijinstructeur en de 20-jarige leerling uit de auto.

Klappen in het gezicht

De plots ingestapte vrouw griste de tas van de leerling mee. Toen deze haar tegen wilde houden, kreeg ze meerdere klappen in het gezicht. Daarna sloeg de vrouw met de tas op de vlucht. Het slachtoffer moest zich laten behandelen door een arts.

 

Getuigen gezocht

Van de dader is geen signalement. Hoewel de politie al enkele getuigen sprak, is zij op zoek naar meer mensen die iets gezien of gehoord hebben van de beroving en mishandeling. Wie meer weet wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Wie de politie anoniem wil tippen kan dat doen via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.