Nieuws voor rijscholen

rijinstructeur worden

Ingezonden brief LBKR met excuses

maandag 03 december 2018 | Miranda Schenkhuizen

De brief: "Afgelopen weekend hebben de bestuursleden van de LBKR uitvoerig met elkaar gesproken over de ontstane onrust in de branche richting de heer Rutten (voorzitter van de FAM) op 27 november jongstleden. De bestuursleden van LBKR betreuren dit en willen hierbij na herhaaldelijke persoonlijke excuses ook openlijk hun excuus aanbieden aan de heer Rutten.

Lesautolease.nl (advertentie)

Dit naar aanleiding van een aantal uitspraken door een lid uit onze Facebookgroep die niet door de beugel konden, ondanks dat wij snel hebben gehandeld door de berichten te verwijderen. De desbetreffende persoon heeft zich daarop teruggetrokken uit onze Facebookgroep. Bij ons is feedback altijd welkom en de les die wij hier uit geleerd hebben is dat wij nog scherper moeten modereren binnen onze social media.

LBKR niet zomaar een groepje

Dat de LBKR niet zo maar een groepje is, hebben wij het afgelopen jaar wel bewezen. Er is zo ontzettend hard, en met passie, gewerkt door de bestuursleden en onze samenwerkende instanties. Wij zijn geen groepje, maar een stichting, met een nog steeds groeiend aantal donateurs die ons werk mogelijk maken. Omdat wij het zeer belangrijk vinden dat onze input juist uit de branche zelf komt, hebben wij daarnaast een Facebookgroep opgericht.

Dat wij de sanctie eraf willen is niet waar

Instructeurs krijgen een stem en kunnen daar met elkaar discussiŽren en ideeŽn uitwisselen. Samenwerken is ons motto. Veel van onze ideeŽn in het manifest komen uit de branche zelf en daar hebben wij een samenvatting van gemaakt. Wat vaak geroepen wordt is dat wij de sanctie eraf willen, waarom dit zo hardnekkig blijft bestaan is ons een raadsel. Over afschaffing is nooit gesproken, wel over verschuiving van de sanctie.

Wederzijds respect belangrijk

Voor wie zich graag verder wil verdiepen in wat de Stichting Landelijke Beroepsgroep Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche nou echt nhoudt; lees ons gehele manifest en vervolgdocument op www.LBKR.nl. Geschreven door en met rijinstructeurs uit het hele land. U mag uiteraard ook met ons mee discussiŽren in onze Facebookgroep, iedereen is welkom. Maar voor iedereen geldt, respecteer elkaars mening en behandel elkaar met respect! Wij wensen alle mensen uit de branche een warm en liefdevol december toe."

De bestuursleden van de LBKR.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dť nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!