Nieuws voor rijscholen

Jan Mengelers

Ir. Jan Mengelers nieuwe voorzitter Raad van Toezicht CBR

woensdag 25 juli 2018 | Miranda Schenkhuizen

De heer Ir. Jan Mengelers is door de minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, per 1 augustus benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht van het CBR.

Lesautolease.nl (advertentie)

Loopbaan

Jan Mengelers is sinds 2014 voorzitter van het College van Bestuur van de TU Eindhoven en heeft een rijke ervaring op het terrein van wetenschap, bestuur, technologie en innovatie. Mengelers bekleedt verschillende nevenfuncties op deze terreinen en was van 2008 tot 2013 voorzitter van de Raad van Bestuur van TNO.

Petra Delsing is zeer verheugd met benoeming

Petra Delsing, algemeen directeur CBR, zegt zeer verheugd te zijn met deze benoeming. Petra: “We staan voor grote technologische en maatschappelijke veranderingen op ons werkterrein, de mobiliteit. Jan Mengelers heeft als voorzitter bij uitstek een grote toegevoegde waarde bij het realiseren van onze strategische koers. Het CBR ziet daarom uit naar de samenwerking.”

Opvolging van Gerlach Cherfontaine

Jan Mengelers volgt Gerlach Cherfontaine op die op 1 mei jl. afscheid nam als voorzitter.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!