Nieuws voor rijscholen

banketletter

Jongen zonder rijbewijs maakt excuses met banketletter

dinsdag 05 december 2017 | Miranda Schenkhuizen

Afgelopen zaterdag melde een jongen zich op het politiebureau in Leidschendam-Voorburg met een banketletter. “De S van sorry, stom en spijt vertelde hij de agenten.

Lesautolease.nl (advertentie)

De dag ervoor zagen agenten twee jongens op een snorfiets rijden. Op facebook vertellen zij: “Bij het zien van onze auto stopte de bestuurder, een 16-jarige jongen, abrupt. De bestuurder werd gevraagd naar zijn rijbewijs, maar wat vermoed werd, werd waarheid: de bestuurder vertelde geen rijbewijs te hebben. Daarnaast had hij ook wat alcoholische versnaperingen genuttigd waarvoor hij met ons mee moest naar het politiebureau. Tijdens de staandehouding en de weg naar het politiebureau wekte deze jongen met zijn pubergedrag de nodige irritatie op bij deze twee collega's.”

Excuses aanvaard

Toen de jongen zich de volgende dag meldde op het bureau waren de agenten milder gestemd:”Een dag later meldde deze jongen zich aan het politiebureau om zich toch maar te verontschuldigen voor zijn gedrag en dat deed hij met een banketletter 'S'. De S van Stom, Spijt en Sorry. Excuses aanvaard namens deze twee collega's en we hopen dat je er wat van geleerd hebt. ” laten ze de jongen weten via facebook.

Het bericht op facebook

Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Gerelateerde berichten

Onderwerpen

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!