Nieuwe motorrijders gratis naar MOTORbeurs Utrecht

motor

Van 20 t/m 23 februari 2020 strijkt in de jaarbeurs in Utrecht de Motorbeurs weer neer. Het is de 36e editie van de beurs en dit jaar worden er veel verschillende merken verwacht. Daarnaast krijgen kersverse motorrijd(st)ers op donderdag 20 februari 2020 gratis toegang op vertoon van hun rijbewijs en een voucher die via de website gedownload kan worden.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

De 36e editie beslaat 65.000 m² die gevuld zijn met motoren, kleding, accessoires, shows, nieuws en alles wat met motorrijden te maken heeft. 

De nieuwe motorrijders kunnen er gelijkgestemden ontmoeten en meedoen aan er diverse activiteiten, zoals een opstapparcours met gratis motorrijles voor beginners, supermoto baan, stunt arena, demonstraties, testparcours, steile wand en meer. 

Veel merken

Er worden ook veel merken verwacht, geeft de Jaarbeurs aan. Na een aantal jaar afwezigheid keren onder andere Kawasaki, Piaggio, Triumph en Honda terug naar Utrecht. 

Verder kunnen motorliefhebbers op het event terecht bij motormerken Aprilia, BMW Motorrad, Benelli, Can-Am, Ducati, Energica, Harley-Davidson, Hyosung, Indian Motorcycle, Kymco, Mash, Moto Guzzi, MV Agusta, Peugeot, Royal Enfield, SYM, Verge Motorcycles, Vespa, Yamaha en Zero Motorcycles.

Nieuwe weg

“Wij zijn ontzettend blij dat er zoveel merken aanwezig zijn op de komende editie", zegt Martine Sterk, Brandmanager MOTORbeurs Utrecht. "Door MOTORbeurs Utrecht denkt heel Nederland in februari weer aan motorrijden. Bezoekers geven aan dat ze al het moois dat de motorbranche te bieden heeft graag onder één dak zien. Zestien importeurs geven door hun aanwezigheid gehoor aan deze wens. We zijn in 2019 een nieuwe weg ingeslagen om de presentatie van de motormerken interactiever te maken en dat gaan we dit jaar verder uitbouwen."

Ook Kawasaki is komende editie opnieuw aanwezig. Henk Salomons, Branch Manager Kawasaki Benelux, laat weten: We hebben als merk meer nieuws dan ooit en gaan daarom groot uitpakken op MOTORbeurs Utrecht!”

Motorbeurs

Jaarlijks trekt de beurs ruim 80.000 bezoekers. In de hallen staan worden motoren verkocht, motorkleding, accessoires. Dit jaar kunnen bezoekers zelfs het aankoopbedrag van hun motor terugwinnen.