Nieuw CBR-examencentrum Zwolle 1 december van start

Het nieuwe CBR-examencentrum in Zwolle gaat op maandag 1 december van start. Vanaf een kantoorpand aan de Branderweg 3 worden dan theorie- en praktijkexamens afgelegd en ook rijtesten voor mensen met een medische beperking. De theorie-examens worden afgenomen met het nieuwe systeem, waarbij de kandidaat individueel examen doet op een touchscreen.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Extra

Naast een theorie-examenzaal, een praktijkexamenzaal en een wachtruimte, heeft de nieuwe locatie op het bedrijventerrein ook een eigen ruimte voor de rijtesten. Ook zijn er twee lokalen voor de cursus over alcohol en verkeer en de cursus over verantwoord rijgedrag in het verkeer. Het aantal parkeerplaatsen voor de praktijkexamenkandidaten is voldoende. De theorie-examenkandidaten kunnen gebruik maken van parkeergelegenheid op zo’n 200 meter afstand.

Huidige locatie

Vanaf de huidige locatie in Sporthal ‘Stilo’ aan de Van Wevelinkhovenstraat 105 zullen op vrijdag 28 november voor het laatst praktijkexamens worden verreden. De laatste theorie-examens voor de divisie Theorie (auto/motor/bromfiets) vinden op vrijdag 12 december plaats. CCV blijft in ieder geval tot 1 april 2015 op deze locatie schriftelijke examens afnemen.