Nieuw: TheorieTopics Bromfiets van VekaBest

Theorie leren moet, maar hoe onthoud je al die kennis? Tot vlak voor het examen ziet u uw leerlingen nog zenuwachtig door hun theorieboek bladeren. Dat kan anders.

VekaBest verkeersleermiddelen - 1

— Advertentie —

Dit is een uitgekiende samenvatting van de theorie voor het bromfietsrijbewijs AM. Alle behandelde onderwerpen passeren de revue, waardoor de kennis weer snel op examen-peil wordt gebracht.

Alle kennis in een notendop

Erik Kantelberg: “Vaak onderstrepen en markeren leerlingen de lesstof in hun theorieboek. Vlak voor het theorie-examen gaan ze dan nog even door de belangrijkste onderwerpen heen. Wij maken dat geschrijf eigenlijk overbodig, want met TheorieTopics hebben ze alles bij de hand. Het bevat alle benodigde kennis in een notendop.”

Vergroten parate kennis

“De nieuwe samenvattingen zijn geen vervanging voor een goede opleiding en voldoende oefenen”, zegt Kantelberg. Maar leerlingen die de samenvattingen doornemen, vergroten hun parate kennis. Het effect daarvan is dat ze zekerder worden, beter scoren bij het maken van oefenexamens en sneller slagen voor het theorie-examen.

Ook voor de ervaren bromfietsrijder!

TheorieTopics Bromfiets van Vekabest kan zeker ook de ervaren chauffeur helpen om de wat weggezakte kennis snel op te halen. In sneltreinvaart kan hij/zij door de belangrijkste verkeerstheorie gaan en zodoende weer helemaal up-to-date worden.