Nieuwe redacteur bij Rijschoolvandaag.nl

Carlijn Assink redacteur

Rijschoolvandaag.nl heeft een nieuwe redacteur. Carlijn Assink zal vanaf vandaag de website vullen met al het nieuws omtrent rijscholen, rijschoolhouders, het CBR, nieuwe auto's en meer.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Carlijn Assink werkt sinds een aantal jaren als een veelzijdige, freelance journalist. Met het schrijven over verkeer en rijscholen begeeft ze zich op een nieuw, interessant terrein. "Sinds ik twee jaar geleden mijn Volkswagen T3 camper heb gekocht, ben ik me meer gaan interesseren voor auto's en verkeer. Autorijden is zoveel meer dan gewoon het gaspedaal induwen. De rijschool-branche lijkt me dan ook een veelzijdige bedrijfstak, waar veel verschillende onderwerpen aan bod komen. Als rijschoolhouder moet je rekening houden met nieuwe regels, nieuwe auto's, andere weggebruikers, het CBR, en tegelijkertijd ben je ondernemer en moet je je richten op marketing, communicatie en PR."  

Carlijn (30) komt oorspronkelijk uit Twente, maar is zo'n tien jaar geleden naar Utrecht verhuisd voor de studie Journalistiek. Daarna is ze daar blijven hangen. "Ik vind Utrecht een gezellige stad, waar veel van mijn vrienden wonen. Al ben ik nog steeds een Tukker in mijn hart. Ik werk ook regelmatig 'on the road', want ik ben verknocht aan mijn camper, genaamd Harrie. Zo heb ik dit jaar een camperplaatsen-gids geschreven. Daarvoor was ik veel op pad. Ik stuitte daardoor regelmatig, vooral in het buitenland, op bijzondere verkeerssituaties. Dat deed me soms wel even terugdenken aan mijn eigen rijlessen en alle regels en voorschriften waaraan je je moet houden." 

De rijschool-branche lijkt me ook een veelzijdige bedrijfstak, waar veel verschillende onderwerpen aan bod komen. 

Meer dan het nieuws

Carlijn werkt voor verschillende media, zoals de regionale omroep en Blendle en schrijft onder andere voor De Ondernemer.nl en NKC.nl. Ook maakt ze video's en foto's en heeft ze twee documentaires gemaakt. 

Voor rijschoolvandaag.nl wil ze niet alleen het nieuws en interessante weetjes te brengen, maar soms ook achtergrondverhalen te schrijven of interviews met vakprofessionals houden. "Door die grote keur aan onderwerpen, denk ik dat het interssant is de branche vanuit verschillende kanten te belichten. Door soms eens een marketeer te interviewen over hoe je je rijschool nou het beste in de markt zet. Of een verhaal te maken over een bijzondere actie van een kleine rijschoolhouder. Ik hoor het dan ook graag als jullie, als lezer, rijschoolhouder of leerling, een verhaal, nieuwtje of idee hebben!" 

Rijschoolvandaag

Heb jij een bijzonder event vanuit jouw rijschool? Of zijn er nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied? Of ben je een professional met interessante tips voor deze branche? 
Schroom niet, en mail naar info@rijschoolvandaag.nl.