Nieuws voor rijscholen

rijinstructeur worden

Rijschool failliet na aanrijding

vrijdag 12 oktober 2018 | Miranda Schenkhuizen

Een kop-staartbotsing heeft geleid tot sluiting van Verkeerschool Pothoven in Heerlen. Dat meldt de curator in zijn faillissementsverslag van deze auto- en motorrijschool.

Dation Rijschool Software (advertentie)

Het ongeluk gebeurde in mei van dit jaar. Rijschoolhouder Marco Pothoven stond voor een rood verkeerslicht te wachten toen een andere auto met een behoorlijke vaart achterop zijn leswagen knalde. Pothoven liep door de klap letsel op aan nek, rug, linkerarm, borstkas en knie. De verwondingen waren zo ernstig dat hij het lesgeven met onmiddellijke ingang moest staken.

Noodgedwongen faillissement

Omdat de rijinstructeur geen personeel in dienst had en er niet in slaagde een tijdelijke vervanger te vinden, moest hij volgens de curator noodgedwongen het faillissement aanvragen.

bron: Wijlimburg

Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!