Nieuws voor rijscholen

peter claassen

Rijschool Relatiedag in Waalwijk groot succes!

dinsdag 05 juni 2018 | Miranda Schenkhuizen

Afgelopen zaterdag organiseerde Peter Claassen de Rijschool Relatiedag in Waalwijk. De dag was een succes! Ruim 400 rijschoolhouders bezochten de Relatiedag, lieten zich informeren over alle ‘ins en outs’ uit de branche en genoten van de gezelligheid tijdens de barbecue.

VekaBest verkeersleermiddelen (advertentie)

“We zijn zeker tevreden over het verloop van de dag” laat directeur Tim de Wijs ons weten. “Met name het marktplein, waar verschillende leveranciers uit de branche stonden, was druk bezocht. Ook was er veel animo voor de  nieuwe A-klasse van Mercedes die bij ons te bezichtigen was en veruit de meeste bezoekers bleven ook voor de gezellige barbecue. We hebben erg veel positieve reacties gehad. Ook vandaag nog, horen we van bezoekers dat ze bruikbare informatie en leuke netwerkcontacten hebben opgedaan en dat de barbeque zo gezellig was. En daarmee is het zeker een succesvol event te noemen.”

Terugkerend event

De Rijschool Relatiedag zal geen jaarlijks event worden maar zal zeker terugkeren. “Zeker voor de eerste keer zijn we erg tevreden over het aantal bezoekers en het verloop van de dag” vertelt Tim de Wijs. “We evalueren het verloop en streven ernaar over twee jaar opnieuw een Rijschool Relatiedag te organiseren. Wij kijken in ieder geval tevreden terug, bedanken iedereen die meegewerkt heeft en hopen dat alle bezoekers een leuke dag gehad hebben.”


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!