Op 18 maart een nieuwe Startersdag voor Rijscholen

Op woensdag 18 maart organiseert RijschoolVandaag.nl een nieuwe Startersdag. Deze dag is speciaal bedoeld voor mensen die een eigen rijschool willen starten. De komende editie is alweer de achtste Startersdag.

Dation Rijschool Software

— Advertentie —

De Startersdag is echt een plek om veel te leren: bijvoorbeeld over hoe je je bedrijf moet presenteren op sociale media als Facebook, Instagram en Twitter, maar ook op je eigen site. Of je lesauto moet kopen of leasen. Over hoe je examens aan moet vragen. Over speciale software. Over dubbele bedieningen. Te veel om op te noemen.

Uitgebreid programma

Tussen 10.30 uur en 16:00 uur zullen alle toonaangevende leveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche je uitgebreid informeren over alles wat er komt kijken bij het starten van een eigen rijschool. Het CBR vertelt er over de RIS en een ervaren rijschoolondernemer vertelt hoe je je rijschool echt leven inblaast.

Meer weten en aanmelden?

Meer informatie vind je op de speciale pagina over De Startersdag voor Rijscholen. Daar vind je ook een aanmeldformulier. Deelname is gratis. Er is plek voor slechts 70 deelnemers, dus snel aanmelden is een must.