Nieuws voor rijscholen

Rijbewijs halen

Taxichauffeur aangehouden met vals rijbewijs

vrijdag 31 mei 2019 | Miranda Schenkhuizen

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 29-jarige Rotterdamse taxichauffeur gearresteerd voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. Dat maakt de politie Rotterdam-Oost via Twitter bekend.

Dation Rijschool Software (advertentie)

De politie kregen die nacht een zogenoemde ANPR-hit op een kenteken. Volgens de gegevens in de database zou de bestuurder rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs.

Agenten onderschepten het voertuig, waarin op dat moment klanten aanwezig waren. De bestuurder werd vervolgens aangehouden. Hij werd op 25 mei ook al aangehouden voor hetzelfde delict. Daarom is de auto nu door de politie in beslag genomen.
 

Bron

Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!