Aan de slag als WRM-docent bij De VerkeersAcademie?

Het is druk bij de Nederlandse rijscholen. Bijna alle rijscholen hebben een flinke wachtlijst en zijn daarom op zoek naar rijinstructeurs. En dat merken ze bij De VerkeersAcademie. Ze zijn nu zelf ook op zoek naar versterking van hun docententeam. Is dat iets voor jou?

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

De VerkeersAcademie zet in heel Nederland de toon op het gebied van instructeursopleidingen. Ze zijn enorm trots op de hoge slagingspercentages en de hoge studenttevredenheid. Door de grote vraag naar rijinstructeurs krijgen ze het steeds drukker.. Daarom zijn ze op zoek naar freelance, parttime én fulltime WRM-docenten. Het gaat daarbij om verschillende vestigingen: Nieuwegein, Delft, Zwolle en Best. De bedoeling is dat je als docent (ook) op zaterdagen de theorie en/of de praktijk van de instructeursopleiding B wil gaan geven.

Hoge kwaliteitsnorm

Het is vooral de hoge kwaliteitsnorm die De VerkeersAcademie, in dit vakgebied, tot het meest toonaangevende instituut van het land heeft gemaakt. Die norm hanteren ze daarom ook voor de docenten. Kennis, ervaring, een open instelling en aantoonbaar didactische en sociale vaardigheden zijn belangrijk voor deze functie. Plus een MBO-niveau of hoger, een geldige WRM-bevoegdheidspas voor minimaal B en een geldig rijbewijs. Als docent heb je actuele kennis van de verkeerswetgeving en/of onderwijskunde. Je ervaring is veelzijdig; :training, coaching en begeleiding hebben weinig geheimen voor jou. Ervaring in de rijschoolbranche is vereist.

Leergierig en flexibel

Heel in het kort bestaan de werkzaamheden uit het zowel theoretisch- als praktijkgericht lesgeven op het gebied van rijinstructie. Dat kan soms ook op de weg zijn. Je begeleidt en coacht jouw studenten. Je werkt samen in een professioneel team, dat met enthousiasme vormgeeft aan het hoge onderwijsniveau bij De VerkeersAcademie. Een leergierige geest en een flexibele instelling, dat heb je zeker nodig om in deze functie te kunnen floreren.

Een uitdaging

Wij bieden je een uitdaging aan om in de top van de Nederlandse verkeersbranche werkzaam te zijn. Daarnaast biedt het werken bij De VerkeersAcademie vele voordelen.

Klik hier om te solliciteren