VekaBest breidt Dé Rijopleiding in Stappen uit met praktijkinstructie clips

Vekabest

De VekaBest praktijkinstructie clips zijn ontwikkeld voor en door ervaren (RIS-)instructeurs als optimale ondersteuning voor uw praktijkrijopleiding. Ze geven de leerling inzicht in het gewenste gedrag en de gewenste afhandeling van verkeerssituaties. Zo verloopt uw praktijkopleiding efficiënter en ontstaat er meer afwisseling in uw lesprogramma, waardoor de leerling beter gefocust blijft. *advertorial*

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

De praktijkinstructie clips zijn geschikt voor elke tablet en smartphone en zijn eenvoudig toegankelijk via theorie-leren.nl en toegankelijk voor 6 maanden.

RIS

Het nieuwe praktijkboek voor de Rijopleiding in Stappen (RIS) van VekaBest is onlangs geheel herzien. Het RIS-team van VekaBest heeft het praktijkboek kritisch tegen het licht gehouden en aangepast aan de huidige tijd. Zo zijn bijvoorbeeld ADAS-systemen in het boek opgenomen en is het boek nu ook geschikt gemaakt voor de automaatopleiding.

Jarenlang hebben veel leerlingen met volle tevredenheid het RIS-praktijkboek van VekaBest voor hun praktijkopleiding gebruikt. Het boek wordt gewaardeerd om de begrijpelijke taal en de overzichtelijke opbouw. Voor uw leerlingen is dat prettig; op die manier is het voor hen gemakkelijker om zich voor te bereiden op de volgende rijles. Daaraan is niets veranderd.

Tarieven RIS-producten:

  • Prijs: RIS-praktijkinstructie clips, 6 maanden toegang - 14,75 EUR ex / 26,50 EUR inc
  • Prijs: RIS-boek - 16,44 EUR ex / 26,50 EUR inc
  • Prijs: Combinatie RIS-boek met praktijkinstructie clips, 6 maanden toegang - 21,83 EUR ex / 39,75 EUR inc
Nieuw: ADAS-systemen

De moderne auto kent steeds meer geavanceerde hulpsystemen die de bestuurder helpen bij zijn / haar verkeerstaak. Het nieuwe RIS-praktijkboek biedt de instructeur alle handvatten om de leerling de werking en toepassing van deze systemen uit te leggen.

Nieuw: nu ook voor de automaat

Het boek is nu ook geschikt voor de automaatopleiding. De afwijkende toepassingsregels en bedieningsaspecten zijn (indien van toepassing) bij elke script duidelijk weergegeven.

Uniek: controle-oefeningen

Wat het RIS-praktijkboek van VekaBest uniek maakt zijn de controle-oefeningen. Overzichtelijk en gegroepeerd per script is een groot aantal oefeningen beschreven die u met uw leerling kunt doen om het script aan te leren, eigen te maken en te veralgemeniseren. Deze controle-oefeningen zijn nu uitgebreid met nieuwe oefeningen, gebaseerd op de ADAS-systemen. 

Kortom, een praktisch en modern praktijkboek, geschikt voor iedere praktijkopleiding.

Nieuw: Interactive Online Rijles

Een volgende innovatie is de Interactive Online Rijles, die we medio dit jaar zullen introduceren. Dit product wordt een échte belevenis voor de leerling, waarbinnen theorie en praktijk bij elkaar komen en elkaar versterken. De exacte werking houden we voor nu nog even geheim; houd onze nieuwsberichten in de gaten!

Contact

Wil u hierover meer informatie inwinnen neem dan contact met VekaBest: info@vekabest.nl of bel 040-2140080. Of u neemt contact op met onze vertegenwoordigers, deze zijn snel en direct bereikbaar en altijd bij u in de buurt. Zij zijn te bereiken via telefoon, WhatsApp en e-mail:

  • Anne Postmus: 06 53 33 03 00, anne.postmus@vekabest.nl
  • Willian Wouters: 06 53 11 77 90, willian.wouters@vekabest.nl
  • Marinus van Schijndel: 06 53 10 43 97, marinus.van.schijndel@vekabest.nl
  • Huug Jansen: 06 51 36 09 73, info@verkeersleermiddelen-jansen.nl