Nieuws voor rijscholen

motor

Verongelukte motorleerling is 31-jarige vrouw uit Meteren

vrijdag 10 mei 2019 | Miranda Schenkhuizen

Een 31-jarige vrouw uit Meteren is donderdagmiddag om het leven gekomen tijdens een motorrijles in Barneveld. Het slachtoffer ging in een bocht onderuit en overleefde de val niet.

De VerkeersAcademie (advertentie)

Het ongeval gebeurde rond 14.00 uur op de Wesselseweg. Door nog onbekende oorzaak verloor de motorrijdster de controle over haar tweewieler en ging onderuit. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.

Oorzaak onbekend

Veel hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden ingezet om eerste hulp te verlenen. De hulp mocht niet meer baten. Waardoor de bestuurster de controle over de motor verloor, is nog niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analysten van de politie doen onderzoek.

 

Bron

Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!