442 aanmeldingen: webinars over compensatieregelingen uitverkocht

rijschoolvandaag lesauto

Aanstaande woensdag verzorgen wij samen met De VerkeersAcademie en TAFKA advies en Administratie drie webinars over de compensatieregelingen voor rijscholen. Nadat deze snel uitverkocht waren, hebben we 2 extra webinars gepland voor aanstaande donderdag. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Maar liefst 442 aanmeldingen kregen wij dit weekend binnen voor de webinars over de compensatieregelingen voor rijscholen. Dat aantal hadden we ook niet verwacht. Om de kwaliteit van de webinars te waarborgen hebben we de aanmeldingen verdeeld over 5 groepen:

 • woensdag 22 april om 10 uur
 • woensdag 22 april om 12 uur
 • woensdag 22 april om 14 uur
 • donderdag 23 april om 13 uur
 • donderdag 23 april om 15 uur

Deelnemers ontvangen een paar uur voor aanvang van hun webinar bericht met de inloggegevens.

Goede timing

De webinars volgen snel na de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond. Daardoor kunnen we inspelen op de actualiteit.

Aan de orde komen wie er voor de regelingen in aanmerking komen, hoe de hoogte wordt vastgesteld en hoe je je als ondernemer kunt
voorbereiden op het aanvragen van deze regelingen.

  De introductie wordt gedaan door De VerkeersAcademie, waarna Henk Kwant van TAFKA een presentatie geeft over de compensatieregelingen.

  Er is uiteraard ook volop gelegenheid om je vragen te stellen.

  Meer over TAFKA

  TAFKA is gespecialiseerd in administratie en belastingadvies. Zij werken voor het MKB, ZZP-ers en particulieren. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in de horeca- en rijschoolbranche. Soms doen ze alleen de belastingaangiftes. Maar als u wilt, nemen ze alle zorgen voor de cijfers volledig uit handen. Dan stroomlijnen ze ook de administratie van uw rijschool.