Welk type chauffeur ben jij? Een multi-tasker of een grannie?

Daniel

De populaire tiktok-comedian Daniel Labelle uit Amerika heeft een video gemaakt over verschillende types chauffeurs. Alhoewel het een beetje overdreven is, is het makkelijk om jezelf erin te herkennen. Welk type ben jij?

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

The multi-tasker

Je bent altijd net te laat en om tijd te winnen doe je alles in de auto. Op de parkeerplaats doe je wat gel in je haren of snel wat mascara op je wimpers. Snelle schoenenwissel en daarna er vandoor met een boterham in de hand, en je koffie op het dashboard.. tenminste, als die niet nog op het dak staat. 

The Grannie

Het liefste rij je ontzettend langzaam, zodat je alles goed in de gaten kan houden. Stoel ver naar voren, hoofd dicht bij het stuur en handen krampachtig om het stuur. Achteruit inparkeren? Prima, duurt alleen wel een half uurtje. 

The guy who never pulls over

Je hebt dorst, maar je ziet dat je waterfles naast je ligt. Je graait naast je, zonder je ogen van de weg te houden. We horen je denken: 'Veilig is het niet, maar het kan vast wel snel.' Zelfde met je tas achter je stoel, dat snelle telefoontje tussendoor of even een appje tussendoor. Beter even stoppen! 

The snacker

Bij jou ligt altijd wel wat te snaaien in je auto. Een zak drop in het dashboardkastje. Chipszak op de achterbank. Een fourpack Red-Bull op de stoel naast je. Je vrienden kijken ook altijd meteen of er nog wat te eten valt. Tja.. je hebt nou eenmaal altijd trek. 

Tiktok

Hieronder kan je de Tiktok-video van Daniel Labelle zien met alle types. Je herkent jezelf vast in een van hen!