Weten hoe jouw rijles meer waard wordt?

Op woensdag 19 september 2018 vindt De Startersdag weer plaats in Nieuwegein! De dag om inspiratie en kennis op te doen voor jouw (startende) rijschool.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

De Startersdag is er voor iedereen die een eigen rijschool wil beginnen of zich oriënteert om de opleiding tot rijinstructeur te gaan volgen.

De komende weken zullen we de diverse deelnemers aan je voorstellen, een tipje van de sluier oplichten over de vele inspirerende presentaties en workshops die er zullen zijn en je vertellen wat je zoal kunt verwachten op 19 september!

Rijles wordt meer waard

Wouter Eijkelenkamp van Dation zal tijdens de Startersdag een presentatie geven over de administratiesoftware en rijbewijsapp van Dation. Eijkelenkamp: “Wij zorgen er eigenlijk voor dat de rijles meer waard wordt. Dit doen we door de overhead lager te maken; we automatiseren de planning, administratie en CRM voor de rijschool en we leveren service naar de leerling in de vorm van een rijbewijsapp.”

Professioneel voor de dag

Eijkelenkamp wil starters laten zien hoe zij professioneel voor de dag kunnen komen zonder dure investeringen te doen: “Met onze software kunnen rijschoolhouders bijvoorbeeld gemakkelijk gepersonaliseerde facturen uitprinten in de huisstijl van de rijschool. Zo kom je direct professioneel over. Ook door de inzet van de rijbewijsapp. Hiermee kunnen leerlingen zelf hun voortgang inzien en hebben ze inzage in de instructiekaart. Zo ben je als rijschool transparant en professioneel naar de leerling toe.”

Speciale beursaanbieding

Tijdens de Startersdag wil Dation vooral starters wijzen op het gemak waarop ze hun aankomend bedrijf meteen professioneel kunnen inrichten. Eijkelenkamp:” De hoofdboodschap is dat wij ontzorgen en dat de rijles meer waard wordt met inzet van onze software maar daarnaast bieden wij bezoekers aan de Statersdag ook een unieke beursaanbieding. Voor slechts 50 euro kunnen rijscholen 6 maanden van onze diensten gebruik maken. 

Kom je ook naar de Startersdag?

De deelname (inclusief lunch) is gratis en aanmelden kan via info@rijschoolvandaag.nl. Ongeveer 3 weken voor de dag zelf ontvangt iedereen een persoonlijke uitnodiging.