Nieuws voor rijscholen

carnaval

Zonder rijbewijs de weg vragen aan agenten is onverstandig

maandag 12 februari 2018 | Miranda Schenkhuizen

Een 42-jarige man uit Tilburg had dubbele pech gistermiddag tijdens de carnaval. Hij ontving direct een bekeuring toen hij agenten om de weg vroeg, wegens rijden zonder rijbewijs.

Lesautolease.nl (advertentie)

Een 42-jarige carnavalsvierder uit Tilburg was tijdens de carnaval de weg kwijt en besloot aan een agent de juiste route te vragen. De agent bleek echter al snel een oude bekende.

Geen rijbewijs

De man werd direct herkend omdat hij al eerder bekeurd was voor het rijden zonder rijbewijs. Toen bleek dat hij het felbegeerde papiertje nog steeds niet in zijn bezit had, ontving hij een bekeuring en moest een andere manier zoeken om thuis te komen.

Onverstandig

Agenten van de Tilburgse politie vinden de actie vooral onverstandig. ‘Tijdens d'n Opstoet de weg vragen aan de politie terwijl je geen rijbewijs hebt is onverstandig.’ Schrijft de Tilburgse politie op facebook.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!